A kezdet...

2009.01.28. 19:37

Sziasztok!!!

 

Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni azoktól akik úgy érzik nem megfelelő a "tegező" megszólítás de az én blogom és ez ilyen lesz!!!

Erősen kell gondolkodnom hogyan is kezdjem a témát de meggyőződésem h mindig az elején.

Amikor elkezdtem foglakozni a témával még gőzöm sem volt az egészről ami lássuk be nem csak velem volt vagy van így!!!

Tulajdonképp nem is fogtechnkus akartam lenni mivel eléggé el voltam hanyagolva továbbtanulás ismerettség téren!!! Az elhatározás egyszerű volt mivel teljesen mindegy volt mi leszek... és ez a szép az egészben... a szüleim és a barátaim vezettek erre a szép területre. Édesanyám unokatestvére is ezt a szakmát műveli ami nem azt jelenti, hogy teljes belátásom volt a fogtechnikába de emlékszem kiskoromban a rószaviasz lapokkal játszottam amiért jópárszok ki is kaptam!!!:)

A fogtechnikus tanulói éveim 2007-ben kezdődtek. Az utolsó pillanatban jelentkeztem az isklában. Emlékszem bementem és azt mondtam: -Én fogtechnikus akarok lenni!-

A válasz hamar érkezett kacagás formájában. -Először felvételizned kell ami nem jelenti azt, hogy az osztálylétszám nem fog betelni mielőtt még felvételiznél!- Azaz a fogtechnikai laboratóriumról még nem is tudtam hogy létezik... cccc...

Óóó...ez nem is olyan egyszerű  mint akkor gondoltam. Gyorsan kerestem egy laboratóriumot ami szintén nem volt egyszerű de mint utólag kiderült nem volt rosz választás!!! A későbbiekben erről is beszámolok.

A következő részt hamarosan folytatom... Türelem:D

Ui: Azokat a szavakat amiket használok és fogok használni, gondolok az idegen szavakra... Egy külön Helyen fogom publikálni azért hogy a hozzá nem értők is szivesen olvassák a blogot!!!

 

Üdv:Ant-Tonie

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogtechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr70908889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabri15 2010.09.05. 14:52:37

Sziasztok
Én most szeretném elkezdeni a fogtechnikus iskolát.Tudna nekem valaki segíteni hova érdemes beiratkozni.Megjegyzem,hogy már 40 éves
vagyok és ez egy ismeretlen szakma a számomra,de nagyon szeretném elvégezni.
Köszi

tothilka 2010.12.15. 23:00:10

Sziasztok!
Fogtechnikus tanfolyamot keresek, ami kezdetben a jelenlegi munkám mellett végezhető, és nem kerül egy vagyonba.
Remélem a 44 év nem kizáró tényező.

Thalia 2015.09.20. 10:41:03

Sziasztok,
Végül beiratkoztatok elvégeztétek a sulit?
süti beállítások módosítása